Arrangement

Familieverksted | Skulptur i prosess

Velkommen til familieverksted!
Åpent 12:00 – 16:00

Tema i januar: Skulptur i prosess  
Bli med på et prosessbasert familieverksted der vi leker med skulptur og fotografi!  Familieverkstedet i januar er inspirert av Rachel Harrisons verk Cofee Cup i utstillingen Sitting in a Room. I fellesskap skal vi utforske materialer og objekter og sette dem sammen til skulpturer. Vi avfotograferer de ferdige verkene, før vi tar dem fra hverandre og lager nye sammensetninger. På den måten lever skulpturene videre som foto, og gjøres til en stor felles fotomosaikk.  

 Verkstedene er drop-in og består av oppgaver som små og store kan gjøre sammen. Temaet for verkstedene endres hver måned, og er knyttet til verk eller tematikk i de aktuelle utstillingene. 

Det er gratis for alle, men voksne over 20 år betaler inngangsbillett til museet. Er du medlem i Astrup Fearnley Museets kunstklubb er inngang gratis. 

Utstillinger

Rachel Harrison: Sitting in a Room

Den amerikanske kunstneren Rachel Harrison arbeider innenfor et bredt spekter av kunstneriske uttrykk – både skulptur, tegning, fotografi og installasjon. Utstillingen Sitting in a Room er den største presentasjonen av hennes kunstnerskap i Skandinavia til nå og viser en kombinasjon av tidligere og nyproduserte verk.