Plot seeks

Plot/Oslo søker nye medlemmer til rådet for 2021

Plot/Oslo er en gratis kunstklubb for deg mellom 15 og 25 år. Nå søker vi 10 personer i denne aldersgruppen til å være med på å drive Plot/Oslo i 2021. Alt du trenger er interesse for samtidskunst og kulturarrangementer.

25.november 2020

Plot-rådet setter opp programmet for hvert semester og har ansvar for å planlegge og markedsføre arrangementene. Dette kan være alt fra kuratoromvisninger, foredrag, kunstkino, performance og kunstnermøter. Her er det høyt under taket og vi ser etter noen som kan hjelpe oss med å lage et fantastisk kunsttilbud. Som medlem av rådet vil du også kunne jobbe med sosiale medier, video, grafisk design, markedsføring og rekruttering av nye medlemmer.

Du trenger ikke å ha mye erfaring eller kunnskap om samtidskunst for å være med – det vi ser etter er motivasjon, engasjement, gode innspill og ideer som vil gjøre Plot/Oslo til et spennende tilbud for kunstinteresserte unge!

Rådet møtes ca. en gang i måneden, i tillegg til å delta på aktivitetene Plot/Oslo arrangerer.

Arbeidet er ikke betalt, men gir deg muligheter til å påvirke kulturtilbudet for unge, og til å bygge nettverk med anerkjente kunstinstitusjoner i Oslo, og ikke minst nye venner som deler din interesse for samtidskunst! Vervet gir deg erfaring med å organisere arrangementer og du vil få en fin attest for innsatsen din.

Er dette noe for deg?
Send en mail med litt informasjon om deg selv og din motivasjon for å bli med i rådet til Plot-koordinator Astrid Bøe Drejer, astrid@plotoslo.no innen den 9. desember!

Vi gleder oss til å høre fra deg!