AFM Nettbutikk Skisse

Fargerike og oppmuntrende produkter

Se et utvalg av våre nye plakater, bøker, krus og interiørartikler

Kjøp nyheter

Fang tankene dine!

Enten det er for å ta notater på skole eller jobb, skisse, skrible ned små eller store ideer, holde dagbok eller skrive ned dine favorittoppskrifter – så har vi notatboken for deg!

Se våre notatbøker

Little Sun

Lyssterk solcellelampe med dimmefunksjon, designet av kunstneren Olafur Eliasson. Perfekt for friluftslivet eller som nattbelysning i hjemmet, i båten eller på hytta.

Ut på tur

Pryd veggen din!

Enten du ønsker noe nytt å hvile øynene på, eller vil style hjemmekontoret, har vi et stort utvalg av dekorative kunstplakater til en veldig hyggelig pris.

Se vår plakatsamling

Ukens favoritter

Møt designeren:
Tonje Paus

Jeg er interessert i det spontane, ofte komiske, noen ganger groteske og vulgære, ved tilværelsen. Det er det motsetningsfulle ved tilværelsen jeg trekkes mot, mellom det instinktive, dyriske, kroppslige, og det beherskede, tillærte. Jeg jobber mye med gips noe som gir meg en fantastisk mulighet til å stjele overflater og uttrykk som tilhører en annen verden, med stor presisjon.Ved hjelp av gipsens egenskaper kan jeg i tillegg flytte fokus, skyve på forestillinger og endre en gjenkjennelig gjenstands funksjon. Jeg gikk i lære i Spania (2013-2016) og har en BA i medium- og materialbasert kunst (keramikk) fra Kunsthøgskolen i Oslo, 2016-2019.

Se produkter fra Tonje Paus

Gi et medlemskap i gave!